За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAROQ SCOUT Комфор

Автоматско регулирање на растојанието

Уредот за регулирање на брзината со автоматско регулирање на растојанието ја мери оддалеченоста и релативната брзина на возилата што возат пред вас (опсег на функционирање од 25 до 160 односно 210 km/h кај рачен менувач и од 0 до 160 односно 210 km/h кај менувач со двојна спојка DSG) и се грижи за тоа да го одржувате поставеното растојание кон возилото што вози пред вас.

ŠKODA KAROQ SCOUT Комфор

Препознавање сообраќајни знаци

Повеќефункциската камера и системот за навигација тука работат заедно за да препознаат одредени сообраќајни знаци и да ги прикажат во инструментната табла.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна