Модели
Мени

Опрема­Споредба KAMIQ

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • дополнителна опрема по избор дополнителна опрема по избор
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
AMBITION STYLE
16" Алуминиумски тркала CASTOR
16" Алуминиумски фелни CASTOR со
пневматици 205/60 R16
16" Алуминиумски фелни HOEDUS Aero black
со пневматици 205/60 R16
16" Алуминиумски фелни ORION
со пневматици 205/60 R16
16" Челични тркала LHOTSE
17" Алуминиумски фелни BRAGA со
пневматици 205/55 R17
17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero black
со пневматици 205/55 R17
17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero со
пневматици 205/55 R17
17" Алуминиумски фелни VOLANS
со пневматици 205/55 R17
18" Алуминиумски фелни CRATER со
пневматици 215/45 R18
18" Алуминиумски фелни VEGA Aero black
со пневматици 205/45 R18
18" Алуминиумски фелни VEGA
со пневматици 205/45 R18
4 звучници
8 звучници
8 звучници
Ambition Black ентериер (кожа/алкантара)
пакет со Silver Haptic декор, црни
лајсни, греење на предни седишта, греени
прскалки за ветробран
Ambition Dynamic пакет (спортски седишта
(ткаенина/ алкантара)/ алуминиумски
педали/ мулти-фун кожен спортски
управувач/ црн кров во внатрешноста/
Silver Haptic декор со црни лајсни
Ambition Silver Haptic декор со црни
лајсни и амбиентално осветлување по
избор
Ambition ентериер - ткаенина
Basic LED задни светла
Basic LED предни светла
Black Glossy лајсни околу отворите за
проветрување
Care Connect - Pro active services/
Remote Access
Chrome лајсни околу отворите за
проветрување
CLIMATIC - мануелен клима уред
CLIMATRONIC - Автоматски клима уред
CLIMATRONIC - автоматски клима уред
Comfort telephony - безжично полнење
за мобилен телефон
Cooper Brushed декоративни инсерти
Crew Protect Assistant - проактивен
систем за заштита на предните патници
DAB - дигитален радио прием
Driver Alert System - предупредување на
замор на возачот
Driving Mode Select - систем за избирање
на возачка програма
eCall
ESC - електронска програма за стабилност
EU6 AP стандард на емисија
Family пакет (заштита на рабовите од
вратите / дво-страна покривка во
багажниот простор)
Front Assist радар за автоматско
сопирање
Full LED задни светла со анимиран
трепкач за сигнализација
Full LED предни светла со динамична
контрола и интегрирани светла за магла
со Corner функција
Full LED предни светла со динамична
контрола
Grained Black декоративни инсерти
Hill Hold control - асистент за поаѓање
Hill Hold control - асистент за поаѓање
на угорнини
на угорнини
ISOFIX подготовка за детско седиште
Jumbo Box преден централен наслон со
x2 USB-C приклучоци позади само за
полнење
JUMBO BOX преден централен наслон
KESSY - централно откл./ заклучување без
клуч сo KESSY Go копче за палење
KESSY Go копче за палење на моторот
Lane Assist систем за одржување на
коловозна лента
Light Assist - асистент за долги светла
Maxi Dot - Борд компјутер
PARK PILOT - систем за помош при
паралелно и попречно паркирање
Piano Black декор на панелите од вратите
SIDE ASSIST - систем за помош при
промена на лента (мора заедно со 6XK)
Simply Clever пакет (заштита на рабовите
од вратите/ фиоки под предните седишта/
12V приклучок во багажникот)
Skoda Sound System (9 звучници со
subwoofer и 405 W моќност)
Smart Link безжична конекција за телефон
Smart Link конекција за телефон
Smart Link конекција за телефон
Sport Chassis Control (-15 мм) со
Driving Mode Selection (Normal/ Sport)
Start-Stop систем
Style Beige ентериер (ткаенина/
алкантара) со Beige Brushed декор, хром
лајсни и амбиентално осветлување
Style Black ентериер (кожа/ алкантара)
пакет со Copper Brushed декор, хром
лајсни, греење на предни седишта, греени
прскалки за ветробран
Style Black/ Grey ентериер - ткаенина/
алкантара
Style Dynamic пакет (спортски седишта
(ткаенина/ алкантара)/ алуминиумски
педали/ мулти-фун кожен спортски
управувач/ црн кров во внатрешноста/
Black Dots декор/ амбиентално
осветлување по избор
Style Latice Grey декор со бронзени
лајсни и бело амбиентално осветлување
SUNSET
USB-C приклучок покрај централниот
ретровизор (само за полнење)
Virtual Cockpit - виртуелна инструмент
табла (само во комбинација со Bolero и
Smart Link)
Voice Control (мора во комбинација со
Навигационен систем)
x2 USB-C приклучоци напред и x2 USB-C
приклучоци позади само за полнење
x2 USB-C приклучоци напред
Автоматски дневни светла со Coming/
Leaving home функција
Адаптивен темпомат до брзина од 210 km/h
со "follow to stop" функција
Алармен уред заедно со KESSY - централно
откл./ заклу.без клуч со KESSY Go
Алармен уред заедно со KESSY Go копче
за палење на моторот
Асистент за долги светла
Бело амбиентално LED осветлување во
ентериерот (со Silver Haptic декор кај
Ambition)
Бришач на задното стакло со прскалка
Висинско подесување на предните седишта
Воздушни перничиња за возач и совозач со
опција за деактивирање на совозачкото и
перниче за колената на возачот
Воздушни перничиња за возач и совозач
со опција за деактивирање на совозачко
Воздушно перниче за колената на возачот
Греење на предни и задни седишта со
греени прскалки за преден ветробран
Греење на предни седишта со греени
прскалки за преден ветробран
Греење на предното ветробранско стакло
(мора во комбинација со автоматски клима
уред - PHB)
Дво-страна покривка за багажниот простор
(гума/ текстил)
Двоен под во багажниот простор
Двокрак кожен мултифункционален
управувач
Двокрак кожен управувач
Делив наслон на задните седишта со
централен потпирач за раце
Држач за мултимедија
Ел. отварање/ затварање на багажникот
(мора во комбинација со 7X*)
Електрични ретровизори со грејачи
Електрични стакла на сите врати
Електрично прилагодливо возачко седиште
Електрично прилагодливо возачко седиште
(мора во комбинација со WL0 и PMB)
Електронски имобилајзер
Индикатор за ниво на течност за миење
Интегрирани предни светла за магла со
Corner функција
Камера за паркирање позади
Кожен пакет со Спортски трокрак
мултифункционален управувач со греење и
педали за DSG
Кожен пакет со Спортски трокрак
мултифункционален управувач со греење
Кожен пакет со Спортски трокрак
мултифункционален управувач со педали за
DSG
Кожен пакет со Спортски трокрак
мултифункционален управувач
Кожен пакет со двокрак мултифункционален
управувач со греење и педали за DSG
Кожен пакет со двокрак мултифункционален
управувач со греење
Кожен пакет со двокрак мултифункционален
управувач со педали за DSG
Кожен пакет со двокрак мултифункционален
управувач
Кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
Кука за влечење, механички преклоплива
и електрично отстранлива
Кука за влечење, преклоплива
Мануелна лумбална регулација на предни
седишта
Навигациски систем AMUNDSEN со 9,2"
екран во боја, осетлив на допир,
8 звучници, Web радио (во Ambition мора
во комбинација со RA4 PLC)
Навигациски систем AMUNDSEN со 9,2"
екран во боја, осетлив на допир,
8 звучници, Web радио
Надворешни ретровизори, само
затемнувачки и електрично преклопливи
Наизменична контрола на брисачите со
сензор за дожд и светлосен асистент
Пакет во багажникот (карго фиксирачки
елемнти и мрежа за прицврстување)
Пакет во ентериерот (преклопливи масички
за задните седишта / корпа за отпадоци)
Панорамски сончев кров во комбинација со
сребрени кровни шини
Панорамски сончев кров
Пневматици 205/55 R16
Подготовка за кука за влечење
Портокалово амбиентално LED осветлување
во ентериерот (со Silver Haptic декор
кај Ambition)
Преграда за наочари
Преградна мрежа
Преклопливо совозачко седиште
Радио BOLERO со 8" екран во боја,
осетлив на допир, 8 звучници (мора во
комбинација со Smart Link)
Радио BOLERO со 8" екран во боја,
осетлив на допир
Радио SWING со 6.5" екран во боја,
осетлив на допир
Само затемнувачки внатрешен ретровизор
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање позади
Сигурносни завртки на тркалата (само
заедно со алуминиумски фелни)
Систем за миење на предните фарови со
индикатор за ниво на течност
Сребрени кровни шини
Странични воздушни перничиња напред и
позади заедно со странични воздушни
завеси
Странични воздушни перничиња напред
заедно со странични воздушни завеси
Странични воздушни перничиња позади
заедно со перниче за колена на возач и
Crew Protect Assistant
Текстилни патосници напред и позади
Темпомат
Фиоки под предните седишта
Хром лајсни околу страничните прозори
Централно заклучување со далечинско со
KESSY Go копче за палење на моторот
Централно заклучување со далечинско
Црвено амбиентално LED осветлување во
ентериерот (со Silver Haptic декор кај
Ambition)
Црни кровни шини
Црни лајсни околу страничните прозори
Челично резервно тркало

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна