Модели

Опрема STYLE

 • 16" Алуминиумски тркала CASTOR
 • 8 звучници
 • CLIMATRONIC - автоматски клима уред
 • Chrome лајсни околу отворите запроветрување
 • Cooper Brushed декоративни инсерти
 • Crew Protect Assistant - проактивенсистем за заштита на предните патници
 • DAB - дигитален радио приемDAB - дигитален радио прием
 • ESC - електронска програма за стабилност
 • EU6 AP стандард на емисија
 • Front Assist радар за автоматскосопирање
 • Full LED задни светла со анимирантрепкач за сигнализација
 • Full LED предни светла
 • ISOFIX подготовка за детско седиште
 • JUMBO BOX преден централен наслон
 • Lane Assist систем за одржување наколовозна лента
 • Maxi Dot - Борд компјутер
 • Piano Black декор на панелите од вратите
 • Smart Link конекција за телефон
 • Style Black/ Grey ентериер - ткаенина/алкантара
 • x2 USB-C приклучоци напред и x2 USB-Cприклучоци позади само за полнење
 • Автоматски дневни светла со Coming/Leaving home функција
 • Асистент за долги светла
 • Бришач на задното стакло со прскалка
 • Висинско подесување на предните седишта
 • Воздушни перничиња за возач и совозач соопција за деактивирање на совозачкото и перниче за колената на возачот
 • Двокрак кожен мултифункционаленуправувач
 • Делив наслон на задните седишта соцентрален потпирач за раце
 • Држач за мултимедија
 • Електрични ретровизори со грејачи
 • Електрични стакла на сите врати
 • Електронски имобилајзер
 • Индикатор за ниво на течност за миење
 • Интегрирани предни светла за магла соCorner функција
 • Кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Мануелна лумбална регулација на предниседишта
 • Наизменична контрола на брисачите сосензор за дожд и светлосен асистент
 • Пневматици 205/60 R16
 • Преграда за наочари
 • Радио BOLERO со 8" екран во боја,осетлив на допир
 • Само затемнувачки внатрешен ретровизор
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови соиндикатор за ниво на течност
 • Сребрени кровни шини
 • Странични воздушни перничиња напред ипозади заедно со странични воздушни завеси
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Темпомат
 • Хром лајсни околу страничните прозори
 • Централно заклучување со далечинско соKESSY Go копче за палење на моторот
 • Челично резервно тркало
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 16" Алуминиумски фелни HOEDUS Aero blackсо пневматици 205/60 R16
 • 16" Алуминиумски фелни ORIONсо пневматици 205/60 R16
 • 17" Алуминиумски фелни BRAGA сопневматици 205/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero blackсо пневматици 205/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero сопневматици 205/55 R17
 • 17" Алуминиумски фелни VOLANSсо пневматици 205/55 R17
 • 18" Алуминиумски фелни CRATER сопневматици 215/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни VEGA Aero blackсо пневматици 205/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни VEGAсо пневматици 205/45 R18
 • Comfort telephony - безжично полнењеза мобилен телефон
 • Driver Alert System - предупредување назамор на возачот
 • Driving Mode Select - систем за избирањена возачка програма
 • Family пакет (заштита на рабовите одвратите / дво-страна покривка во багажниот простор)
 • KESSY - централно откл./ заклучување безклуч сo KESSY Go копче за палење
 • PARK PILOT - систем за помош припаралелно и попречно паркирање
 • SIDE ASSIST - систем за помош припромена на лента (мора заедно со 6XK)
 • SUNSET
 • Simply Clever пакет (заштита на рабовитеод вратите/ фиоки под предните седишта/ 12V приклучок во багажникот)
 • Skoda Sound System (9 звучници соsubwoofer и 405 W моќност)
 • Smart Link безжична конекција за телефон
 • Sport Chassis Control (-15 мм) соDriving Mode Selection (Normal/ Sport)
 • Style Beige ентериер (кожа/ алкантара)пакет со Beige Brushed декор, хром лајсни, амбиентално осветлување, греење на предни седишта, греени прскалки за ветробран
 • Style Beige ентериер (ткаенина/алкантара) со Beige Brushed декор, хром лајсни и амбиентално осветлување
 • Style Black ентериер (кожа/ алкантара)пакет со Copper Brushed декор, хром лајсни, греење на предни седишта, греени прскалки за ветробран
 • Style Dynamic пакет (спортски седишта(ткаенина/ алкантара)/ алуминиумски педали/ мулти-фун кожен спортски управувач/ црн кров во внатрешноста/ Black Dots декор/ амбиентално осветлување по избор
 • Style Latice Grey декор со бронзенилајсни и бело амбиентално осветлување
 • USB-C приклучок покрај централниотретровизор (само за полнење)
 • Virtual Cockpit - виртуелна инструменттабла (само во комбинација со Bolero и Smart Link)
 • Voice Control (мора во комбинација соНавигационен систем)
 • Адаптивен темпомат до брзина од 210 km/hсо "follow to stop" функција
 • Алармен уред заедно со KESSY - централнооткл./ заклу.без клуч со KESSY Go
 • Алармен уред заедно со KESSY Go копчеза палење на моторот
 • Бело амбиентално LED осветлување воентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)
 • Греење на предни и задни седишта согреени прскалки за преден ветробран
 • Греење на предни седишта со греенипрскалки за преден ветробран
 • Греење на предното ветробранско стакло(мора во комбинација со автоматски клима уред - PHB)
 • Дво-страна покривка за багажниот простор(гума/ текстил)
 • Двоен под во багажниот простор
 • Ел. отварање/ затварање на багажникот(мора во комбинација со 7X*)
 • Електрично прилагодливо возачко седиште
 • Камера за паркирање позади
 • Кожен пакет со Спортски трокракмултифункционален управувач со греење и педали за DSG
 • Кожен пакет со Спортски трокракмултифункционален управувач со греење
 • Кожен пакет со Спортски трокракмултифункционален управувач со педали за DSG
 • Кожен пакет со Спортски трокракмултифункционален управувач
 • Кожен пакет со двокрак мултифункционаленуправувач со греење и педали за DSG
 • Кожен пакет со двокрак мултифункционаленуправувач со греење
 • Кожен пакет со двокрак мултифункционаленуправувач со педали за DSG
 • Кука за влечење, механички преклопливаи електрично отстранлива
 • Кука за влечење, преклоплива
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 9,2"екран во боја, осетлив на допир, 8 звучници, Web радио
 • Надворешни ретровизори, самозатемнувачки и електрично преклопливи
 • Пакет во багажникот (карго фиксирачкиелемнти и мрежа за прицврстување)
 • Пакет во ентериерот (преклопливи масичкиза задните седишта / корпа за отпадоци)
 • Панорамски сончев кров во комбинација сосребрени кровни шини
 • Панорамски сончев кров
 • Подготовка за кука за влечење
 • Портокалово амбиентално LED осветлувањево ентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)
 • Преградна мрежа
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сигурносни завртки на тркалата (самозаедно со алуминиумски фелни)
 • Фиоки под предните седишта
 • Црвено амбиентално LED осветлување воентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна