За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Ценовник

Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Kamiq Ambition 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
PS
95
Пренос
5 степен
Ценовник
15.072
Kamiq Ambition 1.0 TSI 115ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
15.719
Kamiq Ambition 1.0 TSI 115ks DSG7
Гориво
Gasoline
PS
115
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
16.973
Kamiq Ambition 1.6 TDI 115ks MT6
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
6 степен
Ценовник
19.142
Kamiq Ambition 1.6 TDI 115ks MT6
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
19.124
Kamiq Ambition 1.6 TDI 115ks DSG7
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
20.388
Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Kamiq Style 1.0 TSI 115ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
18.246
Kamiq Style 1.0 TSI 115ks DSG7
Гориво
Gasoline
PS
115
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
19.510
Kamiq Style 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
19.602
Kamiq Style 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
20.906
Kamiq Style 1.6 TDI 115ks MT6
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
21.871
Kamiq Style 1.6 TDI 115ks DSG7
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
23.155

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна