Модели

Škoda Kamiq Комфор

Прилагодлив преден потпирач за раце

Практичната Jumbo Box кутија помеѓу предните седишта опфаќа прилагодливи потпирачи за рака, со цел да си најдете удобна положба на возење. Дополнителна картичка или држач за билети може да се најде на долната страна на потпирачот за рака.

Škoda Kamiq Комфор

Заден потпирач за раце

Задниот потпирач за преклопување не само што го олеснува патувањето, туку вклучува и држач за две шишиња од 0,5 литри, каде патниците во задниот дел можат полесно да ги чуваат своите пијалоци.

Škoda Kamiq Комфор

Преклопливи масички

Преклопливите масички на задниот дел од предните седишта во голема мерка ја подобруваат употребата на автомобилот. Децата можат да играат игри на маса, а на возрасните ќе им биде полесно да продолжат со работата што треба да ја направат на патот.

Škoda Kamiq Комфор

Отварач за шише

Ние во Škoda добро знаеме дека ова не е лесна задача во најдобар момент. И не секогаш има некој во автомобилот со вас да ви помогне. Или можеби има…

Држачот за шишиња во централната конзола е дизајниран да го држи долниот дел од стандардното 0,5-литарско шише безбедно, така што ќе можете да го отворите или затворите со едната рака додека возите.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна