За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAMIQ Технологија

Jumbo Box

Jumbo Box е практичен простор за складирање кој се наоѓа во прилагодливиот потпирач за рака меѓу предните седишта и е лесно достапен за возачот и совозачот.

ŠKODA KAMIQ Технологија

Држач за наочари

Држачот за очила над ретровизорот може да се користи за чување на очила за сонце или очила за читање. Тие се заштитени од оштетување во својата сопсветена фиока и секогаш ќе ви бидат на дофат.

ŠKODA KAMIQ Технологија

Држач за 1,5 L шише во предните врати

Еден од многуте генијални држачи за шише е погодно лоциран во предните врати и вклучува складирање за шише од 1,5 L.

ŠKODA KAMIQ Технологија

Држачи за 0,5 L шише во задните врати

Како големиот простор за складирање во предните врати, KAMIQ исто така има и дополнителен капацитет и во задните врати, совршено дизајнирани за да се одржи шише од 0,5 L безбедно додека не е во употреба.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна