За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA KAMIQ Clever Детали

Држач за паркинг билет

Најмалите работи секогаш се најлесни за губење. Билети за паркирање на пример. За среќа, ŠKODA има едно директно решение: Simply Clever држач за билети, кој уредно се прилепува на страната на ветробранското стакло на дофат.

ŠKODA KAMIQ Clever Детали

Флуросцентен елек

Сигурно знаете дека дел од вежбата за безбедност на авионите е и флуросцентниот елек под вашето седиште? Во ŠKODA сега ви нудиме еквиваленто решение. Можеби не се дува, но нејзината рефлективна површина може да биде спасител на живот во текот на ноќта. Безбедно се чува во сопствена фиока во предните и задните врати, со што може да се стигне брзо и лесно.

ŠKODA KAMIQ Clever Детали

Интегриран гумен капак на резервоарот за течност

Исто така можете да пронајдете Simply Clever решенија и под хаубата. KAMIQ има интегриран гумен капак за резервоарот за течноста за миење. Се отвора во практична инка за да можете лесно да ја надополнете течноста без да направите хаос.

ŠKODA KAMIQ Clever Детали

Гребалка за мраз

Со гребалката за мраз во капачето од резервоарот во секое време ќе го совладате студот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна