Модели

Детали

ŠKODA FABIA Combi

Димензии

Со малата висина, Fabia Combi доби динамичен изглед.  Подолгото меѓуоските растојание создава предуслови за  покомфорна амортизација. Каросеријата што е кратка за едно комбе,   при паркирањето во град е вистински благослов. И покрај кусата каросерија, патниците уживаат во предностите на поголемиот простор за патници, бидејќи Fabia е за 9 cm поширока од својот претходник. Исто така и багажниот простор нуди многу место: тој не само што е поголем, туку е и попрактичен поради својата рамномерна, мазна форма.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна