Модели

ŠKODA FABIA Combi Багажен простор

Рачна LED ламба

FABIA COMBI е достапно со рачна LED ламба во багажниот простор.

ŠKODA FABIA Combi Багажен простор

Мрежа во багажниот простор

Безбедно сместени: благодарение на мрежите во багажниот простор, лабавите делови од багажот остануваат на своето место.

ŠKODA FABIA Combi Багажен простор

Варијабилен под

Благодарение на варијабилниот под за товарање, подот од багажниот простор во FABIA Combi може да се доведе до висина на работ за товарање. На тој начин, товарањето и растоварањето стануваат поедноставни. Освен тоа, се создава простор за предмети, коишто на сакате секој ден да ги товарате и растоварате.

ŠKODA FABIA Combi Багажен простор

Фиксирачки елементи

И најокруглите предмети можат да бидат сместени во багажникот благодарение на карго фиксирачките елементи.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна