Модели

ŠKODA FABIA Combi Simply Clever детали

Универзален држач

Дали некогаш сте се запрашале, како може безбедно да го фиксирате вашиот мобилен телефон додека сте на пат? Тогаш овој "Simply Clever" држач е токму вистинското за вас - со него, и покрај брзите кривини, секогаш ги имате вредните мултимедиски уреди во вашето видно поле и досег.

ŠKODA FABIA Combi Simply Clever детали

Преден потпирач

Потпирачот за раце нуди комфорна и функционална потпора и место за чување на вашите највредни предмети. 

ŠKODA FABIA Combi Simply Clever детали

Држач за шишиња

Против жедта на долгите патувања: еден од многуте генијални држачи за шишиња е удобно сместен на преградата на вратата на совозачот.

ŠKODA FABIA Combi Simply Clever детали

Корпа за отпадоци

Остатоци од јаболка, хартивчиња од бонбони и билети од паркинг - каде со нив? Децата се експерти за собирање куп отпадоци за време на возењето. Поради тоа, ŠKODA нуди решение, кое е "Ѕimply Clever" и многу корисно: мал сад за отпадоци што се закачува на преградата од вратата на совозачот и лесно може да се извади за празнење. Покрај тоа, таму можете да сместите и шише од 1,5 литри.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна