Модели

Опрема­Споредба FABIA COMBI

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • дополнителна опрема по избор дополнителна опрема по избор
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
AMBITION
15" Алуминиумски фелни CYGNUS со
пневматици 185/60 R15
15" Алуминиумски фелни MATONE Black со
пневматици 185/60 R15 (за Color Concept)
15" Алуминиумски фелни MATONE со
пневматици 185/60 R15
15" Челични тркала - COSTA
15" Челични тркала DENTRO со
пневматици 185/60 R15
16" Алуминиумски фелни EVORA со
пневматици 215/45 R16
16" Алуминиумски фелни VIGO Black со
пневматици 215/45 R16 (за Color Concept)
16" Алуминиумски фелни VIGO Black со
пневматици 215/45 R16
16" Алуминиумски фелни VIGO Red со
пневматици 215/45 R16
16" Алуминиумски фелни VIGO White со
пневматици 215/45 R16 (за Color Concept)
16" Алуминиумски фелни VIGO White со
пневматици 215/45 R16
16" Алуминиумски фелни VIGO со
пневматици 215/45 R16
17" Алуминиумски фелни CAMELOT со
пневматици 215/40 R17
17" Алуминиумски фелни SAVIO со
пневматици 215/40 R17
ABS
Bluetooth телефонска конекција
CLIMATRONIC - Автоматски клима уред
DAB - Дигитален радио прием
Dynamic пакет I (Спортско подвозје /
спортски седишта / 3 крак кожен спортски
управувач со контроли за радио и телефон
/ алуминиумски педали / Dark Brushed
декоративни инсерти) (мора заедно со RAB
9ZV 9S5)
Dynamic пакет II (Спортско подвозје /
спортски седишта / 3 крак кожен спортски
управувач со контроли за радио и телефон
/ алуминиумски педали / Dark Brushed
декоративни инсерти / ел. прозори и во
задните врати) (мора заедно со RAB 9ZV
9S5 6E1)
Easy Start - копче за палење на моторот
EU6 норматив за загадување
Front Assistant - Радар за автоматско
сопирање при појава на препрека
Full LED предни светла со динамична
контрола
Hill Hold Assistant - Асистент за
поаѓање на угорнини (Сериска опрема за
DSG моделите)
ISOFIX подготовка за детско седиште
KESSY - Централно заклучување без клуч
со Easy Start копче за палење на моторот
LED задни светла
LED предни дневни светла
Simply Clever пакет - дво-страна
покривка во багажникот / корпа за
отпадоци)
Skoda Surround - пакет со 6 звучници
Smart Link конекција за телефон
Start-Stop систем регенеративно сопирање
Green Tec
SUNSET
Адаптивен темпомат со радар
(не може со 1.0 MPI моделите)
(мора заедно со PL2)
Алармен Уред со KESSY - Централно
заклучување без клуч со Easy Start копче
Алармен уред со Easy Start копче и
централно заклучување со далечинско
Алармен уред со централно заклучување
на вратите со далечински управувач
Алуминимска декорација на педалите
Асиметрично делива задна клупа
Асистент за предупредување на замор
кај возачот - Driver Alert
Борд Компјутер
Борд компјутер - Maxi Dot
Висинско прилагодување на возачкото
и совозачкото седиште
Висинско прилагодување на возачкото
седиште
Воздушно перниче за возач и совозач
со опција за деактивирање на совозачко
Греени прскалки за предниот ветробран
Греење на предните седишта со засебна
регулација
Декоративни инсерти Light Brushed
Декоративни инсерти на предната конзола
во Cherry Red боја (мора заедно со WBB)
Дневни светла
Држач за таблет
Електрика на предни и задни стакла
Електрика на предни прозори
Електричен серво управувач
Електрично регулирани и греени
ретровизори во боја на каросерија,
електрика на предни стакла
Електрично регулирани ретровизори
со греење
Електронска стабилизација ESP
Задни светла за магла
Зимски пакет - Греење на предните
седишта со засебна регулација и греени
прскалки на ветробранот
Индикатор за издишан пневматик
Камера за паркирање позади
Клима уред, мануелен
Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,
кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
Комфор пакет (греење на предните седишта
само-затемн. внатр. ретровизор, сензори
за паркирање напред и позади, светлосен
асистент со сензор за дожд, греени
прскалки) - мора во комбинација со RAB
Комфор пакет I (Мал кожен пакет со
двокрак кожен управувач со контроли за
радио и телефон / Bluetooth / Smart Link
/ Škoda Surround пакет со 6 звучници /
задни сензори за паркирање)
Кука за влечење, отстранлива, со адаптер
Кука за приколка, остранлива
Мултифунк. кожен управувач со лајсна
"piano white" со контроли за телефон
кожен рачен менувач и рачна сопирачка
Мултифункионален кожен управувач со
лајсна "piano white", кож. рач. менувач
и рачна сопирачка
Мултифункционален Спортски кожен
управувач со контроли за радио и телефон
и "Piano Black" лајсна
Мултифункционален кожен управувач со
"Piano Black" лајсна, контроли за радио,
кожен менувач и рачна сопирачка
Мултифункционален кожен управувач со
"Piano Black" лајсна, контроли за радио
и телефон, кожен менувач и рачна
сопирачка
Навигациски систем AMUNDSEN со 6.5"
екран, Bluetooth, 6 звучници, слот за SD
картичка, WLAN
Ограничувач на брзина
Пакет за лоши патишта
Панорамски стаклен кров со сребрени
кровни шини
Панорамски стаклен кров со црни кровни
шини
Патосници, напред и позади
Пневматици 185/60 R15
Подготовка за кука за влечење
Помошни системи - Blind Spot Detect и
Rear Traffic Alert (мора заедно со PE4)
Предни светла за магла со Corner
функција
Предни светла за магла
Радио BLUES со слот за SD картичка и USB
port
Радио SWING Plus со 6.5" екран во боја,
Bluetooth, 6 звучници, Smart Link
Радио SWING со 6.5" екран осетлив на
допир, слот за SD картичка, iPod
приклучок и USB
Резервно тркало, стандардно
Ретровизори, кваки во боја на каросерија
Светлосен асистент (Автоматски светла,
Coming / Leaving Home функција)
Сензор за дожд со светлосен асистент
Сензори за дожд со светлосен асистент,
само-затемнувачки ретровизор и асистент
за долги светла
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање позади
Систем за миење на предните фарови со
индикатор за количество на течност
Систем за миење на предните фарови
Спортска суспензија
Спортски предни седишта
Сребрени кровни шини
Странични воздушни завеси за глава
заедно со странични воздушни перничиња
напред
Странични воздушни перничиња напред
Странични воздушни перничиња напред
заедно со странични воздушни завеси
Темпомат со ограничувач на брзина
Темпомат
Тонирани стакла
Управувач подесив по височина и
длабочина
Централен наслон за раце напред со
x2 USB порта позади
Централен наслон за раце напред
Централно заклучување со далечинско

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна