Модели

Опрема AMBITION

 • 15" Челични тркала - COSTA
 • ABS
 • EU6 норматив за загадување
 • ISOFIX подготовка за детско седиште
 • Start-Stop систем регенеративно сопирањеGreen Tec
 • Асиметрично делива задна клупа
 • Борд Компјутер
 • Висинско прилагодување на возачкотоседиште
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Дневни светла
 • Електрика на предни прозори
 • Електричен серво управувач
 • Електрично регулирани и греениретровизори во боја на каросерија, електрика на предни стакла
 • Електрично регулирани ретровизорисо греење
 • Електронска стабилизација ESP
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Клима уред, мануелен
 • Пневматици 185/60 R15
 • Предни светла за магла
 • Радио BLUES со слот за SD картичка и USBport
 • Резервно тркало, стандардно
 • Ретровизори, кваки во боја на каросерија
 • Тонирани стакла
 • Управувач подесив по височина идлабочина
 • Централно заклучување со далечинско
Индивидуалните елементи на опремата зависат од избраната варијанта (мотор, DSG, итн.) И не можат да бидат целосно претставени овде во овој преглед. Специфичната опрема на вашиот посакуван модел може да се најде во прегледот на стандардната опрема во конфигураторот.
 • 15" Алуминиумски фелни CYGNUS сопневматици 185/60 R15
 • 15" Алуминиумски фелни MATONE Black сопневматици 185/60 R15 (за Color Concept)
 • 15" Алуминиумски фелни MATONE сопневматици 185/60 R15
 • 15" Челични тркала DENTRO сопневматици 185/60 R15
 • 16" Алуминиумски фелни EVORA сопневматици 215/45 R16
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO Black сопневматици 215/45 R16 (за Color Concept)
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO Black сопневматици 215/45 R16
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO Red сопневматици 215/45 R16
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO White сопневматици 215/45 R16 (за Color Concept)
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO White сопневматици 215/45 R16
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO сопневматици 215/45 R16
 • 17" Алуминиумски фелни CAMELOT сопневматици 215/40 R17
 • 17" Алуминиумски фелни SAVIO сопневматици 215/40 R17
 • Bluetooth телефонска конекција
 • CLIMATRONIC - Автоматски клима уред
 • DAB - Дигитален радио прием
 • Dynamic пакет I (Спортско подвозје /спортски седишта / 3 крак кожен спортски управувач со контроли за радио и телефон / алуминиумски педали / Dark Brushed декоративни инсерти) (мора заедно со RAB 9ZV 9S5)
 • Dynamic пакет II (Спортско подвозје /спортски седишта / 3 крак кожен спортски управувач со контроли за радио и телефон / алуминиумски педали / Dark Brushed декоративни инсерти / ел. прозори и во задните врати) (мора заедно со RAB 9ZV 9S5 6E1)
 • Easy Start - копче за палење на моторот
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Full LED предни светла со динамичнаконтрола
 • Hill Hold Assistant - Асистент запоаѓање на угорнини (Сериска опрема за DSG моделите)
 • KESSY - Централно заклучување без клучсо Easy Start копче за палење на моторот
 • LED задни светла
 • LED предни дневни светла
 • SUNSET
 • Simply Clever пакет - дво-странапокривка во багажникот / корпа за отпадоци)
 • Skoda Surround - пакет со 6 звучници
 • Smart Link конекција за телефон
 • Адаптивен темпомат со радар(не може со 1.0 MPI моделите) (мора заедно со PL2)
 • Алармен Уред со KESSY - Централнозаклучување без клуч со Easy Start копче
 • Алармен уред со Easy Start копче ицентрално заклучување со далечинско
 • Алармен уред со централно заклучувањена вратите со далечински управувач
 • Алуминимска декорација на педалите
 • Асистент за предупредување на заморкај возачот - Driver Alert
 • Борд компјутер - Maxi Dot
 • Висинско прилагодување на возачкотои совозачкото седиште
 • Греени прскалки за предниот ветробран
 • Греење на предните седишта со засебнарегулација
 • Декоративни инсерти Light Brushed
 • Декоративни инсерти на предната конзолаво Cherry Red боја (мора заедно со WBB)
 • Држач за таблет
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Зимски пакет - Греење на преднитеседишта со засебна регулација и греени прскалки на ветробранот
 • Камера за паркирање позади
 • Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Комфор пакет (греење на предните седиштасамо-затемн. внатр. ретровизор, сензори за паркирање напред и позади, светлосен асистент со сензор за дожд, греени прскалки) - мора во комбинација со RAB
 • Комфор пакет I (Мал кожен пакет содвокрак кожен управувач со контроли за радио и телефон / Bluetooth / Smart Link / Škoda Surround пакет со 6 звучници / задни сензори за паркирање)
 • Кука за влечење, отстранлива, со адаптер
 • Кука за приколка, остранлива
 • Мултифунк. кожен управувач со лајсна"piano white" со контроли за телефон кожен рачен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункионален кожен управувач солајсна "piano white", кож. рач. менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален Спортски коженуправувач со контроли за радио и телефон и "Piano Black" лајсна
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио и телефон, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 6.5"екран, Bluetooth, 6 звучници, слот за SD картичка, WLAN
 • Ограничувач на брзина
 • Пакет за лоши патишта
 • Панорамски стаклен кров со сребреникровни шини
 • Панорамски стаклен кров со црни кровнишини
 • Патосници, напред и позади
 • Подготовка за кука за влечење
 • Помошни системи - Blind Spot Detect иRear Traffic Alert (мора заедно со PE4)
 • Предни светла за магла со Cornerфункција
 • Радио SWING Plus со 6.5" екран во боја,Bluetooth, 6 звучници, Smart Link
 • Радио SWING со 6.5" екран осетлив надопир, слот за SD картичка, iPod приклучок и USB
 • Светлосен асистент (Автоматски светла,Coming / Leaving Home функција)
 • Сензор за дожд со светлосен асистент
 • Сензори за дожд со светлосен асистент,само-затемнувачки ретровизор и асистент за долги светла
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови соиндикатор за количество на течност
 • Систем за миење на предните фарови
 • Спортска суспензија
 • Спортски предни седишта
 • Сребрени кровни шини
 • Странични воздушни завеси за главазаедно со странични воздушни перничиња напред
 • Странични воздушни перничиња напред
 • Странични воздушни перничиња напредзаедно со странични воздушни завеси
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Темпомат
 • Централен наслон за раце напред соx2 USB порта позади
 • Централен наслон за раце напред

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна