Модели

ŠKODA FABIA Combi Connectivity

Smart Link

Вашата ŠKODA FABIA Combi и вашиот паметен телефон сега се совршено мрежно поврзани. Со помош на Smart Link системот се рефлектираат сите компатибилни апликации на дисплејот на радиото и истите можат да се користат, доколку се сертифицирани за употреба во возилото.

ŠKODA FABIA Connectivity

Задни USB приклучоци

2 USB приклучоци се достапни и за задните патници. Ова отвара нова димензија на концептот - always online.

ŠKODA FABIA Connectvity

Škoda Connect

Овој нов систем на конективност овозможува online навигациски услуги, можност да контролирате одредени опции на возилото преку ваштио паметен телефон и да се поврзете со вашиот најблизок Škoda сервисен партнер.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна