Модели

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Радио "Blues"

Музичкиот систем "Blues" располага со радио со 12 места за меморија и една преграда за SD мемориска картичка. Во средишната конзола ќе најдете и приклучок за AUX и USB.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Аудио систем "Swing"

Сеедно дали се детски песнички, поп, рок или класична музика, музичкиот систем "Swing" на секој патник му ги скратува долгите возења. Тој е опремен со радио, 18 места за меморија, двојна антена и преграда за SD мемориска картичка, како и со USB приклучок.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Навигациски систем "Amundsen"

Динамичниот систем за радио и навигација "Amundsen" располага со 6,5" екран на допир во боја со Multitouch ракување, функција за бришење и сензор за приближување. Освен тоа, Line-In аудио приклучокот, USB приклучокот и отворот за SD мемориската картичка нудат на јрaзновидни можности за репродуцирање на саканата музика и во MP3 и WMA формат.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна