Модели

ŠKODA FABIA Combi Пасивна заштита

Воздушни перничиња за возачот и преден патник

ŠKODA FABIA Combi Пасивна заштита

Странични воздушни перничиња

ŠKODA FABIA Combi Пасивна заштита

До 6 воздушни перничиња

Солидната каросерија FABIA дозволува до 6 воздушни перничиња.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна