Модели

ŠKODA FABIA Combi Simply Clever

Корпа за отпадоци

Остатоци од јаболка, хартивчиња од бонбони и билети од паркинг - каде со нив? За таквите нешта ŠKODA нуди решение, кое е "Ѕimply Clever" и многу корисно: мал сад за отпадоци што се закачува на преградата од вратата на совозачот и лесно може да се извади за празнење. Покрај тоа, таму можете да сместите и шише од 1,5 литри.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Складиште во предната врата

Брзо достапно: во предните врати се наоѓа преграда за на пример флуоресцентниот елек или за вашата ужинка за по пат.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Гребалка за мраз во капачето на резервоарот

Еден одличен "Simply Clever" детал, којшто практично се докажува при појава на мраз. Сега повеќе не мора да ја барате гребалката за мраз во возилото. Гребалката за мраз во капачето на резервоарот секогаш ќе ви биде на дофат кога ќе ви затреба.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна