Модели

ŠKODA FABIA Combi Мотор

TSI

TSI моторите содржат инзвонредна динамичност, солидни перформанси и ниска потрошувачка. Моторите се опремени со Start / Stop и Brake Emergency регенерација. Дизајнирани се за возачи кои очекуваат флексибилност во секоја ситуација. 

ŠKODA FABIA Combi Мотор

MPI

Мал бензински мотор особено пригоден за градско возење. Брзо и лесно постигнува оптимална температура на работење. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна