Модели

ŠKODA FABIA Combi Дизајн

Практичен

 Емоционалниот, динамичен дизајн на ŠKODA FABIA Combi совршено ја заокружва нејзината воодушевувачка функционалност.

ŠKODA FABIA Combi Дизајн

Задниот дел

Задниот дел на FABIA Combi е јасен, концизен и самоуверен. Задните светла, во типичниот C-облик за ŠKODA, со своите рабови во темна контрстна боја ја земаат предвид ексклузивната, полна со детали чешка традиција на обработка на стакло.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна