Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Active 1.0 MPI 60ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
60
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
9.448
Fabia Active 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
9.906
Fabia Active 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
10.684
Fabia Active 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
11.429
Fabia Active 1.0 TSI 110ks DSG
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
12.704
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Ambition 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
11.805
Fabia Ambition 1.4 TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.150
Fabia Ambition 1.4 TDI 105ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
105
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.525
Fabia Ambition 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
11.025
Fabia Ambition 1.0 TSI 110ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
13.933
Fabia Ambition 1.4 TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.384
Fabia Ambition 1.0 MPI 60ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
60
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
10.568
Fabia Ambition 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
12.548
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Style 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.077
Fabia Style 1.0 TSI 110ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
15.112
Fabia Style 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.217
Fabia Style 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
13.827
Fabia Style 1.4 TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
17.562
Fabia Style 1.4 TDI 105ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
105
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
16.705

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете