За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Детали

ŠKODA FABIA

Димензии

Малата висина и дава на FABIA динамичен изглед.  Подолгото меѓуоскино растојание создава предуслови за  комфорна амортизација. Наспроти тоа, кратката каросерија при паркирањето во град е вистински благослов. И покрај кусата каросерија, патниците ги уживаат предностите на поголемиот простор за патници, бидејќи FABIA е за 9 cm поширока од својот претходник. Исто така, и багажниот простор нуди многу место: тој не само што е поголем, туку поради својата рамномерна и мазна форма е и попрактичен.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна