За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Багажен простор

Багажен простор

Мало возило со голема врата за багажник: FABIA им нуди како на своите сопатници така и на нивниот багаж доволно место. Багажниот простор опфаќа 330 литри, а при спуштен наслон на задната клупа на располгање ви стојат дури и до 1150 литри волумен за товарање.

ŠKODA FABIA Багажен простор

Дво-страна покривка

Со дво-страната покривка (гума / текстил) во багажниот простор секогаш ќе имате дополнителна алтернатива.

ŠKODA FABIA Багажен простор

Капакот на багажникот

За да се олесни транспортот на поголемите делови од багажот, полицата од багажниот простор на FABIA може да се извади или безбедно да се смести на задната страна од задните седишта.

ŠKODA FABIA Багажен простор

Двостран капак за багажникот што може да се заклучи

Полицата од багажниот простор на две нивоа на FABIA може да се фиксира во различни позиции. Зависно од позицијата, можете да транспортирате поголеми предмети или пак на располагање ви стои поделен багажен простор со место за најразлични мали корисни работи.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна