За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Simply Clever детали

Држач за медиа уреди

Дали некогаш сте се запрашале како да ги фиксирате вашите телефони или медиа уреди при возење? Одговорот ќе го најдете во еден Simply Clever елемент - медиа држачот. Без разлика колку брзо возите, вашите важни предмети секогаш ќе ви бидат на доглед и дофат.

ŠKODA FABIA Simply Clever детали

Мрежи на предните седишта

Во мрежите за чување предмети на страните од наслоните на предните седишта ги собира сите лични предмети, кои патниците во FABIA сакаат да им бидат во секое време на дофат, како на пример: мобилни телефони и паричници.

ŠKODA FABIA Simply Clever детали

Држач за шишиња

Против жедта на долгите патувања: еден од многуте генијални држачи за шишиња е удобно сместен во фиоката за касетата.

ŠKODA FABIA Simply Clever детали

Држач за 0.5 L шише и во задната врата

Практично, задните патници имаат можност да понесат 0.5 L шише со нив и да го складираат во страничната преграда на вратата.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна