Модели

Опрема AMBITION

 • 15" Челични тркала - COSTA
 • ABS
 • ISOFIX подготовка за детско седиште
 • Start-Stop систем регенеративно сопирањеGreen Tec
 • Асиметрично делива задна клупа
 • Борд Компјутер
 • Висинско прилагодување на возачкотоседиште
 • Воздушно перниче за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Дневни светла
 • Електрика на предни прозори
 • Електричен серво управувач
 • Електрично регулирани и греениретровизори во боја на каросерија, електрика на предни стакла
 • Електрично регулирани ретровизорисо греење
 • Електронска стабилизација ESP
 • Задни светла за магла
 • Индикатор за издишан пневматик
 • Клима уред, мануелен
 • Пневматици 185/60 R15
 • Предни светла за магла
 • Радио BLUES со слот за SD картичка и USBport
 • Ретровизори, кваки во боја на каросерија
 • Тонирани стакла
 • Управувач подесив по височина идлабочина
 • Централно заклучување со далечинско
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 15" Алуминиумски фелни CYGNUS сопневматици 185/60 R15
 • 15" Алуминиумски фелни MATONE Black сопневматици 185/60 R15 (за Color Concept)
 • 15" Алуминиумски фелни MATONE сопневматици 185/60 R15
 • 15" Челични тркала DENTRO сопневматици 185/60 R15
 • 16" Алуминиумски фелни EVORA сопневматици 215/45 R16
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO Black сопневматици 215/45 R16 (за Color Concept)
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO Black сопневматици 215/45 R16
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO Red сопневматици 215/45 R16
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO White сопневматици 215/45 R16 (за Color Concept)
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO White сопневматици 215/45 R16
 • 16" Алуминиумски фелни VIGO сопневматици 215/45 R16
 • 17" Алуминиумски фелни CAMELOT сопневматици 215/40 R17
 • 17" Алуминиумски фелни SAVIO сопневматици 215/40 R17
 • 3 Крак спортски кожен волан
 • Bluetooth телефонска конекција
 • CLIMATRONIC - Автоматски клима уред
 • DAB - Дигитален радио прием
 • Decorative insert (PAD) LIGHT BRUSHED
 • Dynamic пакет I (Спортско подвозје /спортски седишта / 3 крак кожен спортски управувач со контроли за радио и телефон / алуминиумски педали / Dark Brushed декоративни инсерти) (мора заедно со RAB 9ZV 9S5)
 • Dynamic пакет II (Спортско подвозје /спортски седишта / 3 крак кожен спортски управувач со контроли за радио и телефон / алуминиумски педали / Dark Brushed декоративни инсерти / ел. прозори и во задните врати) (мора заедно со RAB 9ZV 9S5 6E1)
 • Easy Start - копче за палење на моторот
 • Front Assistant - Радар за автоматскосопирање при појава на препрека
 • Full LED предни светла со динамичнаконтрола
 • Hill Hold Assistant - Асистент запоаѓање на угорнини (Сериска опрема за DSG моделите)
 • KESSY - Централно заклучување без клучсо Easy Start копче за палење на моторот
 • LED задни светла
 • LED предни дневни светла
 • SUNSET
 • Simply Clever пакет - дво-странапокривка во багажникот / корпа за отпадоци)
 • Skoda Surround - пакет со 6 звучници
 • Smart Link конекција за телефон
 • Адаптивен темпомат со радар(не може со 1.0 MPI моделите) (мора заедно со PL2)
 • Алармен Уред со KESSY - Централнозаклучување без клуч со Easy Start копче
 • Алармен уред со Easy Start копче ицентрално заклучување со далечинско
 • Алармен уред со централно заклучувањена вратите со далечински управувач
 • Алуминимска декорација на педалите
 • Асистент за предупредување на заморкај возачот - Driver Alert
 • Борд компјутер - Maxi Dot
 • Висинско прилагодување на возачкотои совозачкото седиште
 • Греени прскалки за предниот ветробран
 • Греење на предните седишта со засебнарегулација
 • Декоративни инсерти Light Brushed
 • Декоративни инсерти на предната конзолаво Cherry Red боја (мора заедно со WBB)
 • Држач за таблет
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Зимски пакет - Греење на преднитеседишта со засебна регулација и греени прскалки на ветробранот
 • Камера за паркирање позади
 • Кожен управувач со "Piano Black" лајсна,кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Комфор пакет (греење на предните седиштасамо-затемн. внатр. ретровизор, сензори за паркирање напред и позади, светлосен асистент со сензор за дожд, греени прскалки) - мора во комбинација со RAB
 • Кука за влечење, отстранлива, со адаптер
 • Кука за приколка, остранлива
 • Мултифунк. кожен управувач со лајсна"piano white" со контроли за телефеон кожен рачен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункионален кожен управувач солајсна "piano white", кож. рач. менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален Спортски коженуправувач со контроли за радио и телефон и "Piano Black" лајсна
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио и телефон, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Мултифункционален кожен управувач со"Piano Black" лајсна, контроли за радио, кожен менувач и рачна сопирачка
 • Навигациски систем AMUNDSEN со 6.5"екран, Bluetooth, 6 звучници, слот за SD картичка, WLAN
 • Ограничувач на брзина
 • Пакет за лоши патишта
 • Панорамски стаклен кров (мора вокомбинација со Bolero)
 • Патосници, напред и позади
 • Подготовка за кука за влечење
 • Помошни системи - Blind Spot Detect иRear Traffic Alert (мора заедно со PE4)
 • Предни светла за магла со Cornerфункција
 • Радио SWING Plus со 6.5" екран во боја,Bluetooth, 6 звучници, Smart Link
 • Радио SWING со 6.5" екран осетлив надопир, слот за SD картичка, iPod приклучок и USB
 • Резервно тркало, стандардно
 • Светлосен асистент (Автоматски светла,Coming / Leaving Home функција)
 • Сензор за дожд со светлосен асистенти само затемнувачки ретровизор
 • Сензори за дожд со светлосен асистент,само-затемнувачки ретровизор и асистент за долги светла
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови соиндикатор за количество на течност
 • Систем за миење на предните фарови
 • Спортска суспензија
 • Спортски предни седишта
 • Странични воздушни перничиња напред
 • Странични воздушни перничиња напредзаедно со странични воздушни завеси
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • Темпомат
 • Централен наслон за раце напред соx2 USB порта позади
 • Централен наслон за раце напред

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна