За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Connectivity

Smart Link

Вашата ŠKODA FABIA и вашиот паметен телефон сега се совршено мрежно поврзани. Со помош на Smart Link системот, се рефлектираат сите компатибилни апликации на дисплејот на радиото и истите можат да се користат, доколку се сертифицирани за употреба во возилото.

ŠKODA FABIA Connectivity

Škoda Connect

Стигнавте дома, а сè уште сте на пат: со помош на апликацијата Škoda Connect можете да го поврзете вашиот паметен телефон или таблет со автомобилот, за да повикате интересни информации после возењето, на пр. за потрошувачката на гориво, возната динамика и друго.

ŠKODA FABIA Connectivity

2 USB порта и за задните патници

Уште едно Simply Clever решение. Покрај едниот USB порт напред, новата Fabia располага со опција за додавање и на уште 2 USB порта за задните патници.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна