За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Infotainment

Радио Blues

Музичкиот систем BLUES располага со радио со 12 места за меморија и една преграда за SD мемориска картичка. Во средишната конзола ќе најдете и приклучок за USB.

ŠKODA FABIA Infotainment

Аудио систем Bolero

Музичкиот систем Swing располага со 6,5" екран на допир во боја со Multi-touch ракување, функција на бришење и сензор за приближување. Разновидните можности за репродуцирање на саканата музика нудат USB приклучок, како и преграда за SD мемориска картичка.

ŠKODA FABIA Infotainment

Навигациски систем Amundsen

Динамичниот систем за радио и навигација Amundsen располага со 6,5" екран на допир во боја со Multi-touch ракување, функција за бришење и сензор за приближување. Освен тоа, Line-In аудио приклучокот, USB приклучокот и отворот за SD мемориската картичка нудат најразновидни можности за репродуцирање на саканата музика во MP3 и WMA формат.

ŠKODA FABIA Infotainment

Аудио пакет "ŠKODA Surround"

Претворете ја вашата FABIA во концертна сала: ŠKODA Surround системот развиен со помош на водечки аудио производител располага со шест звучници. Преку посебен софтвер можат да се активираат два дополнителни виртуелни звучници во предниот и задниот дел. Освен тоа, системот овозможува и впечатлив виртуелен Subwoofer ефект.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна