Модели

ŠKODA FABIA Грижа за околината

Мотори

Она, на што можеш да се потпреш во секој случај, е исклучителната доверливост и ефикасноста во поглед на потрошувачката на гориво во сите наши модерни мотори.

ŠKODA FABIA Гтижа за околината

Старт-Стоп систем

Еколошки свесен: серискиот Start-Stop систем кај сите мотори на FABIA штеди гориво, на тој начин што моторот автоматски го исклучува кога е во лер позиција. FABIA реагира дури и на различни претходно поставени ситуации за уште повеќе да се зголеми ефикасноста при потрошувачката на гориво.

ŠKODA FABIA Грижа за околината

Гуми

Малиот отпор при тркалање на гумите кај FABIA ви помага да заштедите гориво.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете