За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Simply Clever

Простор за складирање

Место, каде ќе најдете полици, лежишта и џебови, кога и каде да ви затребаат. Си замисливте ли уште некоја желба? Не, FABIA.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Корпа за отпадоци

Остатоци од јаболка, хартивчиња од бонбони и билети од паркинг - каде со нив? За таквите нешта ŠKODA нуди решение, кое е "Ѕimply Clever" и многу корисно: мала корпа за отпадоци што се закачува на преградата од вратата на совозачот и лесно може да се извади за празнење. Покрај тоа, таму можете да сместите и шише од 1,5 литри.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Складиште во предната врата

Брзо достапно: во предните врати се наоѓа преграда за на пример: флуоресцентниот елек или за вашата ужинка за по пат.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Гребалка за мраз во капачето на резервоарот

Еден одличен "Simply Clever" детал, кој што практично се докажува при појава на мраз. Сега повеќе не мора да ја барате гребалката за мраз во возилото. Гребалката за мраз во капачето на резервоарот секогаш ќе ви биде на дофат кога ќе ви затреба.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна