За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Мотори

MPI мотор

Малиот бензински мотор е идеален за градско возење. Лесно загрева на работна температура, опремен е со старт / стоп систем со регенеративно сопирање и е оптимизиран за економично и урбано возење.  

ŠKODA FABIA Мотори

TSI мотор

TSI гарантира извонредна динамика, солидни перформанси и ниска потрошувачка. Опремен со старт / стоп систем со регенеративно сопирање во серија. Дизајниран е за оние возачи кои сакаат флексибилен и динамичен мотор без разлика на возната ситуација.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна