За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Просторност

Динамичен пакет

Спортските седишта, потпирачите за глава интегрирани во наслоните за седиштата и даваат на FABIA уште по спортски изглед.

ŠKODA FABIA Просторност

ISOFIX подготовка

Isofix подготовката на задните седишта овозможува подобро фиксирање на детските седишта во возилото односно на каросеријата - важен безбедносен пакет при незгода.

ŠKODA FABIA Просторност

Панорамски стаклен кров

Убав поглед: панорамскиот стаклен покрив се протега од ветробранското стакло, па сè до кровниот спојлер. Ролетната за заштита од сонце по потреба ќе ве штити од топлина.

ŠKODA FABIA Просторност

Багажен простор

Полицата од багажниот простор на две нивоа на FABIA може да се фиксира во различни позиции. Зависно од позицијата, можете да транспортирате поголеми предмети или пак на располагање ви стои поделен багажен простор со место за најразлични мали корисни работи. Држачот за корпа што се вади нема да дозволи да ви испаднат помалите предмети од багажот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна