За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

15" Челични фелни - DENTRO

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

15" Челични фелни - COSTA

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

15" Алуминиумски фелни - MATONE

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

15" Алуминиумски фелни - CYGNUS

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

16" Алуминиумски фелни - VIGO

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

16" Алуминиумски фелни - VIGO црвени

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

16" Алуминиумски фелни - VIGO бели

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

16" Алуминиумски фелни - VIGO црни

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

17" Алуминиумски фелни - CAMELOT

ŠKODA FABIA Избор на фелни:

17" Алуминиумски фелни - SAVIO

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна