За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Дизајн

Модерен и динамичен дизајн

Предните LED светла со динамична контрола допринесуваат за неговиот нов модерен дизајн.

ŠKODA FABIA Дизајн

Остри агли

Површината под задната врата има накосување насочено навнатре, коешто го нагласува контрастот помеѓу светлината и сенките и визуелно делува пошироко. Типичниот С-облик на ŠKODA на задните светла особено се истакнува со црна лента. Двата остро засечени триаголници на задниот дел создаваат визуелна поврзаност на задните светла со задната врата.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна