Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Combi Active 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
10.651
Fabia Combi Active 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
11.431
Fabia Combi Active 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
12.174
Fabia Combi Active 1.0TSI 110ks DSG
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
13.555
Fabia Combi Active 1.4TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
14.719
Fabia Combi Active 1.4 TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.006
Fabia Combi Active1.4 TDI 105ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
105
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.148
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Combi Ambition 1.0TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.549
Fabia Combi Ambition 1.0MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
11.771
Fabia Combi Ambition 1.0TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
13.399
Fabia Combi Ambition 1.0TSI 110ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
14.686
Fabia Combi Ambition 1.4TDI 90ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.903
Fabia Combi Ambition 1.4TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
17.135
Fabia Combi Ambition 1.4TDI 105ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
105
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
16.278
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Fabia Combi Style 1.0TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
14.578
Fabia Combi Style 1.0MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.064
Fabia Combi Style 1.0TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
90
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.828
Fabia Combi Style 1.0TSI 110ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
15.864
Fabia Combi Style 1.4TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
18.459
Fabia Combi Style 1.4TDI 105ks MT5
Гориво
Diesel
КС/KW
105
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
17.457

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете