За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Детали

ŠKODA FABIA Combi

Димензии

Со малата висина, Fabia Combi доби динамичен изглед.  Подолгото меѓуоските растојание создава предуслови за  покомфорна амортизација. Каросеријата што е кратка за едно комбе,   при паркирањето во град е вистински благослов. И покрај кусата каросерија, патниците уживаат во предностите на поголемиот простор за патници, бидејќи Fabia е за 9 cm поширока од својот претходник. Исто така и багажниот простор нуди многу место: тој не само што е поголем, туку е и попрактичен поради својата рамномерна, мазна форма.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна