За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Combi Багажен простор

Рачна LED ламба

FABIA COMBI е достапно со рачна LED ламба во багажниот простор.

ŠKODA FABIA Combi Багажен простор

Мрежа во багажниот простор

Безбедно сместени: благодарение на мрежите во багажниот простор, лабавите делови од багажот остануваат на своето место.

ŠKODA FABIA Combi Багажен простор

Варијабилен под

Благодарение на варијабилниот под за товарање, подот од багажниот простор во FABIA Combi може да се доведе до висина на работ за товарање. На тој начин, товарањето и растоварањето стануваат поедноставни. Освен тоа, се создава простор за предмети, коишто на сакате секој ден да ги товарате и растоварате.

ŠKODA FABIA Combi Багажен простор

Фиксирачки елементи

И најокруглите предмети можат да бидат сместени во багажникот благодарение на карго фиксирачките елементи.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна