За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Combi Connectivity

Smart Link

Вашата ŠKODA FABIA Combi и вашиот паметен телефон сега се совршено мрежно поврзани. Со помош на Smart Link системот се рефлектираат сите компатибилни апликации на дисплејот на радиото и истите можат да се користат, доколку се сертифицирани за употреба во возилото.

ŠKODA FABIA Connectivity

Задни USB приклучоци

2 USB приклучоци се достапни и за задните патници. Ова отвара нова димензија на концептот - always online.

ŠKODA FABIA Connectvity

Škoda Connect

Овој нов систем на конективност овозможува online навигациски услуги, можност да контролирате одредени опции на возилото преку ваштио паметен телефон и да се поврзете со вашиот најблизок Škoda сервисен партнер.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна