Модели

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Радио "Blues"

Музичкиот систем "Blues" располага со радио со 12 места за меморија и една преграда за SD мемориска картичка. Во средишната конзола ќе најдете и приклучок за AUX и USB.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Аудио систем "Swing"

Сеедно дали се детски песнички, поп, рок или класична музика, музичкиот систем "Swing" на секој патник му ги скратува долгите возења. Тој е опремен со радио, 18 места за меморија, двојна антена и преграда за SD мемориска картичка, како и со AUX In и USB приклучок.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Аудио систем "Boler"o

Музичкиот систем "Bolero" располага со 6,5" екран на допир во боја со Multitouch ракување, функција на бришење и сензор за приближување. Разновидните можности за репродуцирање на саканата музика нудат AUX In и USB приклучок, како и преграда за SD мемориска картичка.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Навигациски систем "Amundsen"

Динамичниот систем за радио и навигација "Amundsen" располага со 6,5" екран на допир во боја со Multitouch ракување, функција за бришење и сензор за приближување. Освен тоа, Line-In аудио приклучокот, USB приклучокот и отворот за SD мемориската картичка нудат на јрaзновидни можности за репродуцирање на саканата музика и во MP3 и WMA формат.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Аудио пакет "ŠKODA Surround"

Претворете ја вашата FABIA Combi во концертна сала: ŠKODA Surround системот развиен со помош на водечки аудио производител располага со шест звучници. Преку посебен софтвер можат да се активираат два дополнителни виртуелни звучници во предниот и задниот дел. Освен тоа, системот овозможува и впечатлив виртуелен Subwoofer ефект.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете