Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA FABIA Combi Пасивна заштита

Воздушни перничиња за возачот и преден патник

ŠKODA FABIA Combi Пасивна заштита

Странични воздушни перничиња

ŠKODA FABIA Combi Пасивна заштита

До 6 воздушни перничиња

Солидната каросерија FABIA дозволува до 6 воздушни перничиња.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна