Модели

ŠKODA FABIA Combi Грижа за околината

Мотори

Она, на кое можеш да се потпреш во секој случај, е исклучителната доверливост и ефикасноста во поглед на потрошувачката на гориво во сите наши модерни мотори.

ŠKODA FABIA Combi Грижа за околината

Старт-Стип систем

Еколошки свесен: серискиот Start-Stop автоматик кај сите мотори на FABIA Combi штеди гориво, на тој начин што моторот автоматски го исклучува кога е во лер позиција. FABIA Combi реагира дури и на различни претходно поставени ситуации за уште повеќе да се зголеми ефикасноста при потрошувачката на гориво.

ŠKODA FABIA Combi Грижа за околината

Гуми

Малиот отпор при тркалање на гумите кај FABIA Combi ви помага да заштедите гориво.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете