За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Combi Simply Clever

Корпа за отпадоци

Остатоци од јаболка, хартивчиња од бонбони и билети од паркинг - каде со нив? За таквите нешта ŠKODA нуди решение, кое е "Ѕimply Clever" и многу корисно: мал сад за отпадоци што се закачува на преградата од вратата на совозачот и лесно може да се извади за празнење. Покрај тоа, таму можете да сместите и шише од 1,5 литри.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Складиште во предната врата

Брзо достапно: во предните врати се наоѓа преграда за на пример флуоресцентниот елек или за вашата ужинка за по пат.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Гребалка за мраз во капачето на резервоарот

Еден одличен "Simply Clever" детал, којшто практично се докажува при појава на мраз. Сега повеќе не мора да ја барате гребалката за мраз во возилото. Гребалката за мраз во капачето на резервоарот секогаш ќе ви биде на дофат кога ќе ви затреба.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна