За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Combi Безбедност

Преден асистент со радар

Со помош на радарската функција во предниот браник, системот за помош на предните радари активира звучен и визуелен аларм (преку Maxi Dot дисплејот) и на тој начин предупредува од претстоен судир. Доколку возачот не реагира на сигналот, системот иницира процес на сопирање, за да ги ублажи последиците.

ŠKODA FABIA Combi Безбедност

До шест воздушни перничиња

Воздушните перничиња заедно со сигурносните појаси начелно служат за да спречат телата на сопатниците да дојдат во контакт со тврдите делови од возилото или барем да ги намалат последиците од таквиот контакт.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна