За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Combi Мотор

TSI

TSI моторите содржат инзвонредна динамичност, солидни перформанси и ниска потрошувачка. Моторите се опремени со Start / Stop и Brake Emergency регенерација. Дизајнирани се за возачи кои очекуваат флексибилност во секоја ситуација. 

ŠKODA FABIA Combi Мотор

MPI

Мал бензински мотор особено пригоден за градско возење. Брзо и лесно постигнува оптимална температура на работење. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна