За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Combi Просторност

Внатрешно освежување

Новата FABIA COMBI носи со себе голем број подобрувања и на веќе просторниот и конфорен дизајн. Нов дизајн на контролната табла, поголем избор на декоративни елементи, ватирани потпирачи на предните врати и електрични прозори на сите стакла со автоматска функција.

ŠKODA FABIA Combi Просторност

Многу простор на задното седиште

Со должина од 1674 mm, внатрешниот простор на третата генерација на FABIA нуди многу место - било да одите на шопинг или сакате да го прошетате континентот. Навлаките за седишта на задната клупа со истакнати контури се грижат за удобно седење и во задниот дел.

ŠKODA FABIA Combi Просторност

Поглед кон небото

Големиот, тониран панорама стаклен покрив со вклучена ролетна за заштита од сонце што рачно се ракува се грижи за многу дневна светлина и истовремено за пријатна топлина во внатреноста.

ŠKODA FABIA Combi Просторност

Багажникот

Однадвор компактна, ŠKODA FABIA Combi нуди многу простор за до пет лица и нивниот багаж. Багажниот простор со својот простор за сместување од 530 литри е најголемиот во својот сегмент. Со задна клупа што се спушта, во FABIA Combi може да се добијат и до воодушевувачки 1395 литри просторен волумен. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна