За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA FABIA Combi Дизајн

Практичен

 Емоционалниот, динамичен дизајн на ŠKODA FABIA Combi совршено ја заокружва нејзината воодушевувачка функционалност.

ŠKODA FABIA Combi Дизајн

Задниот дел

Задниот дел на FABIA Combi е јасен, концизен и самоуверен. Задните светла, во типичниот C-облик за ŠKODA, со своите рабови во темна контрстна боја ја земаат предвид ексклузивната, полна со детали чешка традиција на обработка на стакло.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна