Модели

Модерна, динамична и просторна

FABIA COMBI

Од 10.651
CO₂ 99 - 110 g/km
Потрошувачка 3.8 - 5.1 l/100km

Модерна, динамична и просторна

Модерна, динамична и просторна

Модерна, динамична и просторна

Модерна, динамична и просторна

Модерна, динамична и просторна

6 причини зошто: ŠKODA FABIA Combi

1

Дизајн

Животот е убав. Со панорама стаклениот покрив на ŠKODA FABIA Combi повеќе нема да пропуштите ниту еден посебен момент. Едноставно седнете, навалете ја главата наназад и воодушевувајте се на мострата на јато птици што прелетува на небото. Тие се толку шармантни и безвременски како и самата FABIA Combi.

6 причини зошто: ŠKODA FABIA Combi

2

Фелни

Ние ги почитуваме индивидуалните потреби и барања на сите нашите клиенти и правиме се  што можеме истите да ги исполниме. Поради тоа, најважниот аспект - изгледот на вашето возило - сосема ви го препуштаме вам и на вашата фантазија.

6 причини зошто: ŠKODA FABIA Combi

3

Просторност

Внатрешниот простор на FABIA Combi е самоуверен, комфорен и изненадувачки просторен.

6 причини зошто: ŠKODA FABIA Combi

4

Мотор

Мала, но динамична: за да можете што е можно побрзо, побезбедно и поудобно да стигнете до вашата цел, за FABIA Combi ви нудиме широка палета на мотори, која е целосно прилагодена на вашите потреби. Моторите со директно вбризгување и турбо полнач се одликуваат пред сè со своето тивко работење, непосредната реакција на педалот за гас како и со оптималниот вртежен момент .

6 причини зошто: FABIA Combi

5

Безбедност

Кога се работи за темата безбедност, FABIA Combi има голем успех. Таа убедува пред сè со своите иновативни системи за помош. Тие, покрај своите шест воздушни перничиња и другите безбедносни детали, се грижат за тоа секогаш да можете да бидете безгрижни на пат.

6 причини зошто: ŠKODA FABIA Combi

6

Simply Clever

Концептот "Simply Clever" за ŠKODA е многу повеќе од само слоган. Уште при првите развојни чекори на возилото, инжинерите на ŠKODA работат на интелигентни решенија.

Simply Clever технологија

Connectivity

Мотори

1.0 MPI

75 кс Моќност
4,9 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
111 g/km Емисија на CO2
175 km/h 14,9s

1.0 TSI

85 кс Моќност
4,4 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
101 g/km Емисија на CO2
187 km/h 10,8s

1.0 TSI

110 кс Моќност
4,4 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
103 g/km Емисија на CO2
199 km/h 9,6s

1.0 TSI

110 кс Моќност
4,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
107 g/km Емисија на CO2
199 km/h 9,9s

1.4 TDI

90 кс Моќност
3,9 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
104 g/km Емисија на CO2
184 km/h 11,3s

1.4 TDI

90 кс Моќност
3,8 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
105 g/km Емисија на CO2
184 km/h 11,3s

1.4 TDI

105 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
112 g/km Емисија на CO2
196 km/h 10,2s

Димензии

Малата висина и дава на FABIA Combi динамичен изглед.

Повеќе

Вашата нова FABIA Combi

Од 10.651

Цени Преземете информативен материјал
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете