Модели

Škoda Enyaq iV

Цврст и безбеден

Впечатливиот преден дел со блиску распоредените фарови веќе дава идеја за јачината на Enyaq iV. Цврстината на возилото обезбедува самоуверено и безбедно возење.

Škoda Enyaq iV

Импресивно осветлување

Дизајнерскиот белег на возилото е неговото осветлување. Со нетрпение очекувајте ги LED матричните фарови, местата за качување и уникатната иновација - предната решетка со LED кристален дизајн.

Škoda Enyaq iV

Отворено за се

Опционална карактеристика на Enyaq iV е панорамскиот покрив, кој е со големина од 1 m² кога се гледа од внатрешноста. Предниот дел на панорамскиот покрив може малку да се отвори. Алтернативно, овој дел исто така може целосно да се турка назад. Затемнетото стакло овозможува доволно светлина во возилото и во исто време ја штити внатрешноста од загревање.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна