Модели
Мени

Дигитален гласовен асистент од Amazon

ALEXA

Alexa, е гласовен асистент развиен од Amazon. Прво се појави на Amazon Echo и сега е достапна на многу други паметни уреди. Можете да ја наречете со еден збор - "Алекса". Потоа едноставно прашајте за вашиот автомобил ŠKODA. Лесно следете ја вашата моментална километража, нивото на горивото, опсегот, дали возилото е заклучено, каде е паркирано или едноставно започнете со климатизација или полнење на батеријата во вашето возило.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна