Модели
Мени

Дигитален гласовен асистент од Google

GOOGLE ASSISTANT

На повеќето мобилни уреди со Android, имате пристап до гласовен асистент наречен Google Assistant. Исто така е изграден или поддржан на Google Home и други паметни уреди. Само повикајте го "OK, Google" или "Hey, Google". Така, можете лесно да ја следите вашата моментална километража, нивото на горивото, досегот, дали возилото е заклучено, каде е паркирано или едноставно да започнете со климатизација или да ја полните батеријата во вашето возило.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна