Модели
Мени

Дигитален гласовен асистент од ŠKODA

LAURA

Во иднина автомобилот ќе се контролира со гласовни команди. Но, многу возачи веќе ја користат оваа технологија денес и контролираат некои од функциите на автомобилот само со нивниот глас. Дигиталниот гласовен асистент ŠKODA се вика LAURA и разбира течни реченици. За да започнете да ги исполнувате вашите желби, едноставно контактирајте ја: "Во ред, Лаура!" LAURA наскоро ќе биде достапна и на веб-страниците на ŠKODA, каде што ќе ви помогне со ориентацијата и основните задачи.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна