Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Citigo Ambition 1.0 MPI 75ks ASG
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
Автоматизиран мануел
Врати
3
Ценовник
11.114
Citigo Ambition 1.0 MPI 60ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
60
Пренос
5 степен
Врати
3
Ценовник
9.748
Citigo Ambition 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
3
Ценовник
10.256
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Citigo Style 1.0 MPI 75ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
5 степен
Врати
3
Ценовник
10.813
Citigo Style 1.0 MPI 75ks ASG
Гориво
Gasoline
КС/KW
75
Пренос
Автоматизиран мануел
Врати
3
Ценовник
11.670

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете