Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA CITIGO багаж

Багажен простор

Компактен и просторен - два спротиставени атрибути, коишто CITIGO сепак совршено ги обединува.

ŠKODA CITIGO багажен простор

Мал преклоп и многу зад него

Можете многу да очекувате и од багажниот простор на ова градско возило. Со неговиот над просечен товарен волумен, CITIGO ќе ви ги надмине очекувањата и ќе го изненади секој што во возилото сака да смести повеќе од само неколку торби и пријателите.

ŠKODA CITIGO багажен простор

Преклопливи седишта

Потпирачот на совозачкото седиште што може да се спушти кај ова возило со пет врати што овозможува уште поголема флексибилност. На тој начин може да се превезуваат и подолги предмети.

ŠKODA CITIGO багажен простор

Закачалка во багажниот простор

Оној кој што бара закачалка во CITIGO, ќе најде дури четири во багажниот простор - особено практично за закачување или прицврстување торби.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна